Bornholm er en god lokation for startups

Bornholm er en god lokation for startups
SPONSERET AF AJPRODUKTER.DK |

ANNONCE fra ajprodukter.dk

Bornholm er ikke bare kendt for klipper og fantastisk natur, men også for innovative startups. Især indenfor delikatesser og specialiteter byder klippeøen på noget udover det sædvanlige, og beboere som turister er vilde med det.

Det er ikke bare dejligt at bo på Bornholm, øen er helt bestemt også et besøg værd. Det er både danske og udenlandske turister enige om, og de vil alle gerne have en bid af Bornholm, når de er på besøg. Derfor er øen en super lokation for startups, der fremstiller delikatesser og specialiteter.

Imidlertid kræver det mere end bare en god lokation at få succes med en ny virksomhed, og entreprenørerne sætter hårdt ind på en række fronter.

Større chancer for succes med et godt kontor
Uanset hvad du skal sælge eller markedsføre, har arbejdsmiljøet en stor betydning for dine chancer for succes. Køb hæve/sænkebord til kontoret, en stol af høj kvalitet, en god skærm og optimal belysning - det vil give dig de bedste betingelser for at udføre et godt stykke arbejde og få lige så gode resultater.

Særligt hæve/sænkeborde har vundet større indpas på de danske kontorer i løbet af de senere år. Det gælder både i hjemmet og på landets arbejdspladser. Disse smarte borde kan justeres i højden, så man kan stå op og arbejde. Det er en god og ergonomisk løsning, fordi rygsøjlen kan rettes ud. Samtidig forbrænder man også flere kalorier, og fordøjelsen får de bedste betingelser.

Du har rig mulighed for at købe det helt rette hæve sænkebord til netop dit startup. Hvad end du har brug for et stort eller et lille bord, et eksklusivt eller et billigt bord, et elektrisk, gas- eller hånddrevet bord, finder du nemlig muligheden på markedet. Målene kan være alt fra 120x75 til 160x80 og 160x200 cm.

Specialiteter og Bornholm er det perfekte match
Som nævnt klarer startups, som fremstiller delikatesser og specialiteter, sig generelt fremragende på Bornholm. Det er ikke nogen tilfældighed, men snarere et udslag af den omfangsrige turisme på øen. Som feriegæst vil man nemlig som regel gerne nyde lidt lækkert til ganen, og også gerne have lidt bidder af øen med hjem.

Men Bornholm gør sig også rigtig godt i en markedsføringssammenhæng. Klippeøen har nemlig en stor brandingværdi, og det tilfører et strejf af noget eksotisk, at et produkt kommer herfra. Bornholm forbindes af mange også med kvaliteter som autenticitet, nærvær, kvalitet og natur. Disse kvaliteter kan være perfekte at brande sig med, hvis man eksempelvis fremstiller håndlavede og økologiske specialiteter.

Generelt er der altså mange gode muligheder for at starte en succesfuld virksomhed på Bornholm. Det helt unikke stykke af Danmark giver nogle ekstraordinære muligheder for markedsføring, og kombinerer man dette med en god og ergonomisk arbejdsplads, har man gode betingelser for succes. I dag er der da også mange startups, der knopskyder på øen, og med de gunstige vilkår vil vi sandsynligvis blot se endnu flere spændende tiltag fra klippeøen i fremtiden.