– Man skal investere i en generator, som jeg vil anbefale at sætte til sin fryser og sit køleskab, siger kokken, der i sagens natur betragter færdigretter på dåse eller tørfoder som lidt et fyord. Er uheldet ude er det nemlig langt mere delikat at have fryseren fyldt med hjemmelavede måltider.
Et tip, han også selv retter sig efter.
– Når jeg laver boller i karry eller frikadeller, så laver jeg altid ekstra portioner. Og så har jeg min generator og mit gasblus, så jeg altid ville kunne varme det op, siger Frank Truberg, der også fremhæver, at man kan grave sig et jordhul i sin have for at holde sine friske råvarer svalt. Noget, han også selv har gjort.
– Jeg har gravet et hul, der er cirka samme dybde som de grønne papcontainere, og fået sat et dæksel på. Det har fungeret fint som ekstra køleplads for eksempel i forbindelse med fester. Og det kan man jo også fint bruge til grøntsager, lyder det fra den forberedte kok.
Fem skridt foran