Anne Thomas: Trøst har klare kvaliteter men jeg savner lederskab

NYHED | ABONNENT | 18. SEP 2023 • 11:00
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. SEP 2023 • 11:00

Jeg vil ønske for ham, at han vil tage lederrollen, siger Anne Thomas om borgmester Jacob Trøst (K). Hun kan godt lide hans ærlighed og direkte tale til folk, og hun håber, at han bliver i bornholmsk politik. Men Jacob Trøst har det svært med lederrollen, og fungerer samarbejdet ikke, må der et andet lederskab til, siger Socialdemokratiets nye borgmesteremne.

For megen uro og for lidt lederskab. Det er de vigtigste indtryk, som borgmesteremne Anne Thomas (S) lige nu har af bornholmsk politik.

– Jeg mener, at vi skal have ro på bagsmækken nu: Om skolerne, om ældreplejen, det hele. Hvis der hele tiden bliver omstruktureret, bliver det umuligt at få ro på. Jeg tror, at situationen lige nu er, at der sidder nogle centerchefer i kommunen, der simpelthen ikke tør at have en opsparing. For de ved ikke, hvad fremtiden er, siger hun.

– Hvad jeg og alle andre kan se er nogle meget kortsigtede beslutninger, der hele tiden skal genåbnes og laves om. Det værste er næsten uvisheden om, hvad man har at gøre godt med. For man har ikke ikke noget ledelsesrum, hvis man ikke ved, hvad man har at gøre godt med, siger Anne Thomas.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.