Alternativ borgmester: Anne Thomas stiller op for S

Alternativ borgmester: Anne Thomas stiller op for S
– Jeg har fundet et nyt politisk ståsted og meldt mig ind i Socialdemokratiet. Eller faktisk har jeg stadig det samme ståsted: Det var kun et spørgsmål om, hvilken politisk familie jeg kunne stå i med det ståsted. Det er den politiske scene, der har flyttet sig. Det er ikke mig, siger Anne Thomas. Foto: Jakob Marschner
TOPNYHED | ABONNENT | 17. SEP 2023 • 20:30
Jakob Marschner
Journalist
TOPNYHED | ABONNENT
17. SEP 2023 • 20:30

Efter fire år ude af politik har tidligere viceborgmester Anne Thomas meldt sig ind i Socialdemokratiet og går nu efter at blive borgmesterkandidat. Mange på Bornholm har længe opfordret hende til at vende tilbage til politik, fortæller hun. Men fordi hun først blev medlem af partiet i juni, vil det kræve dispensation, før Anne Thomas kan komme i spil til rollen som spidskandidat.

Tidligere viceborgmester Anne Thomas går efter at blive den næste borgmester på Bornholm. I så fald for Socialdemokratiet, som hun meldte sig ind i for tre måneder siden.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.