Østerlars Sport hædrer ildsjæle

Østerlars Sport hædrer ildsjæle
René Toni Nielsen er nyt æresmedlem i Østerlars Sport. Til venstre er det klubbens formand, Tina Hansen. Foto: Østerlars Sport
NYHED | ABONNENT | 29. MAR 2023 • 20:04
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
29. MAR 2023 • 20:04

Idrætsforeningen i Østerlars udnævnte et æresmedlem og to årets m/k’er.

René Toni Nielsen er nyt æresmedlem i Østerlars Sport.

René Nielsen var idrætsforeningens formand i en årrække, dengang klubben hed Østerlars Boldklub (ØB 9. kreds). I de seneste 23 år har han været klubbens revisor, indtil han gik af på denne uges generalforsamling.

René Nielsen betegnes som et stort aktiv for foreningen. Han har i mange år været fast hjælper i forbindelse med loppemarkedet og husede endda i en årrække klubbens loppelager.

– Og hvis det begyndte at flyde for meget, hvad gjorde René så. Ja, han ryddede op i tingene, siger Tina Hansen, formand for Østerlars Sport.

René Nielsen er også fast hjælper, når der er halloween i Gudhjem i efterårsferien, og han har i de senere år været et aktivt medlem i skytteafdelingen.

– Om det så er at gøre klar til stævne, hjælpe børnene med at skyde, eller der skal gøres rent, klippes græs og renoveres klubhus eller baner, siger Tina Hansen.


Lillian og Bendt Jørgensen blev kåret til årets m/k’er i Østerlars Sport. Til højre er det klubbens formand, Tina Hansen. Foto: Østerlars Sport

Møder andre med et smil

Lillian og Bendt Jørgensen blev kåret til årets m/k’er i Østerlars Sport.

Det er en pris, som kan gives til en eller flere personer, der har lavet et godt stykke arbejde i foreningen, som yder en god indsats for det sociale samvær, udviser positivitet og får andre med i fællesskabet, eller yder en god sportspræstation.

Alle foreningens medlemmer har mulighed for at komme med indstillinger til prisen.

"De kommer altid når, vi kalder og deltager i alle vores arrangementer", står der i indstillingen om prismodtagerne.

De bager æbleskiver og kager, de griller, og de vasker op, og de møder altid andre med et smil, fortæller Tina Hansen blandt andet om Lillian og Bendt Jørgensen.