Legater til Shakira og Camilla

Legater til Shakira og Camilla
Lektiecafeens to legater gik i år til Shakira Saunders og Camilla Munch Larsen. Matematiklærer John Sorth-Olsen overrakte de flotte legater.
NYHED | ABONNENT | 27. JUN 2022 • 10:49

I forbindelse med translokation på gymnasiet i fredags fik to elever tildelt et legat på hver 4.000 kroner. Legaterne er skænket af Danske Bank og Ret&Råd Bornholm v/Advokatfirmaet Paldan.

Begge legater blev tildelt elever, der der har anvendt lektiecafeens tilbud om lidt ekstra hjælp i studieperioden.

Første legat gik til Shakira Saunders, og begrundelsen lød:

– Sponsoratet gives til en student, der i sit faglige arbejde er en fighter. Hensigten med legatet er at honorere, at talent ikke er tilstrækkeligt – der skal også hårdt arbejde til. For at klare sig godt har eleven anvendt lektiecafeens tilbud og været bevidst om, at det er lige så vigtigt at arbejde hårdt, målrettet og vedholdende for gode resultater.

Det andet legat gik til Camilla Munch Larsen.

– Sponsoratet gives til en student, som fortjener en opmuntring på grund af udvist flid. Hensigten med legatet er at honorere en student, der igennem gymnasieforløbet har benyttet lektiecafeen, været særlig nærværende i sin omgang med andre elever, ambitiøs og kan omsætte sine evner til faglig dygtighed og samtidig har bevaret en uhøjtidelig tilgang til egne evner og til livet.

Begge legater blev overrakt af matematiklærer John Sorth-Olsen