To nye kunstnere er med

NOTITS | 16. JUL 2024 • 18:00
NOTITS
16. JUL 2024 • 18:00

Syv kunstnere udstiller værker i en fælles gruppeudstilling i galleriet R2 i Søndergade i Svaneke. Bag udstillingen står galleriejer Stig Rex Thomsen og den lokale kunstner Lui Jacobsen, som sammen har kurateret kunstnerne til udstillingen.

Det er andet år i træk, R2 kan åbne dørene til sommerudstillingen og efter en velbesøgt og succesrig udstilling sidste år, er der føjet to nye kunstnere til gruppeudstillingen.

Kunstnergruppen består af både etablerede og nye kunstnere fra Bornholm og København.

– Sidste år gik over al forventning, og derfor er jeg glad for igen i år at kunne præsentere så stærk en udstilling. Kunstnerne bag udstillingen repræsenterer mange forskellige stilarter og udtryk, samtidig med at værkerne supplerer hinanden godt, siger galleriejer og kunstner Stig Rex Thomsen.

Sommerudstillingen indeholder blandt andet skulpturer i gasbeton, keramik, jern og træ samt collager og malerier i olie og akryl.

Kunstnerne er i år Lui Jacobsen, Rune Lambrecht og Stig Rex Thomsen fra Bornholm, mens Zusa, Mark William Kilford, Kristian Jon Larsen og Jonas Orloff er med fra København.

Udstillingen er åben hver dag fra frem til den 28. juli.

FÅ ABONNEMENT