Pensionisterne dystede i minigolf

NOTITS | 30. MAR 2023 • 19:00
Af:
Sarah Thun Madsen
NOTITS
30. MAR 2023 • 19:00

I sidste uge samledes 37 medlemmer af Nyker Pensionistforening hos Juhls Minigolf i Rønne.

Inden de spændt ventende – og lidt utålmodige - spillere fik en grundig introduktion i spillets til tider svære kunst, var alle blevet inddelt i tremandshold ved at trække et nummer, så ingen på forhånd kunne vide, hvem man skulle spille sammen med.

– Alle hold blev fordelt på de 18 huller, så der ikke opstod kødannelse, og det varede da heller mange minutter før den store og lyse golfhal genlød af latter og jubelråb, når det lykkedes at få bolden i hul eller ærgerlige udbrud, når den drilske lille golfkugle ikke fandt den lige vej til hullet, beretter Sven-Erik Sørensen fra Nyker Pensionistforening.

Efter en god times humørfyldt spil var alle 18 huller klaret, og alle kunne slappe af i restauranten over en kop kaffe og et dejligt stykke kage.

Der var præmier til den bedste individuelle spiller og det bedste hold, men inden de blev kåret havde formand Sven-Erik Sørensen dog en rigtig god nyhed, nemlig at Nyker Pensionist-forening nu har rundet de 100 medlemmer.

Dette udløste stort bifald, især fordi det betyder, at formanden skal indfri sit løfte fra generalforsamlingen og give gratis kaffe og kage til alle medlemmerne ved foreningens næste arrangement den 12. april.

Så var det endelig tid til at kåre vinderne, og under bifald kaldte han hold 2 op for at modtage hver sin fortjente flaske rødvin.

Holdet bestod af Jørn-Ole Schou, Jette Aagaard og Hanne Tarp, som med 168 slag var hele 7 slag bedre end nummer to, som var hold 8 med Mogens Pelle Jørgensen, Irene Svendsen og Hans-Ole Rømer.

Derefter var det tid til at kåre den bedste individuelle spiller, og her var Ole Pedersen fra hold 7 klart bedst med kun 35 slag hele 6 slag foran nummer 2 Peter Kofoed Jensen.

– Efter et par hyggelige timer gik turen hjem til Nyker igen, og der var flere af medlemmerne, der havde moret sig så godt, at de mente, at det skulle være en årligt tilbagevendende begivenhed, fortæller formanden. stk