Moderne udgave af klassisk fortælling i Svaneke

Moderne udgave af klassisk fortælling i Svaneke
NOTITS | 27. SEP 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
27. SEP 2023 • 15:30

Adelskvinden Marie Grubbes usædvanlige skæbne har inspireret et utal af forfattere, dramatikere, komponister og billedkunstnere. Hun har været beskrevet som syndebuk, klassekampshelt og kvindefrigører, og lørdag er der mulighed for at opleve en moderne fortolkning af hendes eviggyldige fortælling om kærlighed og frigørelse. Det fortæller Svanekegaarden i en pressemeddelelse.

Skuespiller Camilla Bendix og cellist Johanne Andersson kommer til kulturcentret med teaterforestillingen "Marie Grubbe - den levende", hvor hovedpersonen flirter med forfatternes fortolkninger af sig selv, lader sig smigre og sætter sig imod.

"Marie Grubbe - den levende" spiller lørdag klokken 15.30. Stykket er produceret af Louise Schouw Teater og har musik af Johann Sebastian Bach og Johanne Andersson.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Prisniveauet efter weekenden ser svagt stigende ud - helt som det plejer. Det ser ihvertfald ud til, at nattens lave priser ikke varer ved. Derfor... brug strømmen mellem 00-06, hvis du kan. Opdateret 13.15. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning