Kunstnerpar udstiller sammen

NOTITS | 30. MAJ 2023 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
30. MAJ 2023 • 05:30

Hanne Sie og Joseph Salamon har udstillet flere steder på Bornholm og gør det igen i juni.

Mange kommer til Bornholm i midten af juni for at opleve Folkemødet i Allinge. For Hanne Sie og Joseph Salamon er det noget, der trækker. Hun er billedkunstner, han er billedhugger og grafiker, og sammen skal de udstille i Galleri Rasch på Rønne Havn. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Parret har tabt deres hjerter til Bornholm, hvor de finder inspiration i havet, der reflekterer og forstærker naturens farver, øens landskaber, som byder på store motivmæssige forskelle på et meget lille areal, og byerne. På denne udstilling viser Hanne Sie nye akvareller i store og små formater, som er malet rundt omkring på øen. Joseph Salamon udstiller sten- og bronzeskulpturer samt håndkoloreret grafik af by- og landskaber.

De har tidligere udstillet i Nexø, Svaneke, Sandvig og Rønne. Hanne Sie har desuden skrevet digtsamlingen "Når Solen Synger" under et ophold i en legatbolig på Svanekegaarden, og Joseph Salamon har udført portalen "Paradisets Port", der pryder indgangen til Skulpturparken i Bodilsker.

Der er fernisering lørdag den 10. juni klokken 14. Udstillingen fortsætter indtil den 1. juli. heni