Kunstnerpar udstiller sammen

NOTITS | 30. MAJ 2023 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
30. MAJ 2023 • 05:30

Hanne Sie og Joseph Salamon har udstillet flere steder på Bornholm og gør det igen i juni.

Mange kommer til Bornholm i midten af juni for at opleve Folkemødet i Allinge. For Hanne Sie og Joseph Salamon er det noget, der trækker. Hun er billedkunstner, han er billedhugger og grafiker, og sammen skal de udstille i Galleri Rasch på Rønne Havn. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Parret har tabt deres hjerter til Bornholm, hvor de finder inspiration i havet, der reflekterer og forstærker naturens farver, øens landskaber, som byder på store motivmæssige forskelle på et meget lille areal, og byerne. På denne udstilling viser Hanne Sie nye akvareller i store og små formater, som er malet rundt omkring på øen. Joseph Salamon udstiller sten- og bronzeskulpturer samt håndkoloreret grafik af by- og landskaber.

De har tidligere udstillet i Nexø, Svaneke, Sandvig og Rønne. Hanne Sie har desuden skrevet digtsamlingen "Når Solen Synger" under et ophold i en legatbolig på Svanekegaarden, og Joseph Salamon har udført portalen "Paradisets Port", der pryder indgangen til Skulpturparken i Bodilsker.

Der er fernisering lørdag den 10. juni klokken 14. Udstillingen fortsætter indtil den 1. juli. heni

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?