Kok fra Nordlandet dyster i talentkonkurrence

Kok fra Nordlandet dyster i talentkonkurrence
Thomas Hust fra Hotel Nordlandet i Allinge er det lokale islæt i næste års Rising Star. Foto: Sol over Gudhjem, Henrik Freek
NOTITS | 7. DEC 2022 • 13:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
7. DEC 2022 • 13:30

Sol over Gudhjem har udvalgt de fire kokketalenter, som skal dyste i konkurrencen Rising Star.

Thomas Hust fra Hotel Nordlandet i Allinge er en af de fire deltagere, som skal dyste i Sol over Gudhjems talentkonkurrence Rising Star. Selve konkurrencen udspiller sig i Melsted i februar, og deltagerne er i gang med de indledende forberedelser.

– Det går forrygende på den danske gastronomiske scene, og vi vil gerne anerkende den nye generation og den enorme talentmasse, som vi har over hele landet, og med talentkonkurrencen Rising Star ønsker vi at inspirere og sætte spot på de unge kokketalenter, så de for alvor kan træde ind i den danske kokkeelite, siger direktør Mads Marschall hos Sol over Gudhjem i en pressemeddelelse.

De øvrige deltagere er Rebecca Victoria P Siri Corbo fra Søllerød Kro i Holte, Tobias Werner Isaksen fra Fasangården på Frederiksberg og Mads Søholm Jørgensen fra Ruths Hotel i Skagen.

Vinderen kan både se frem til at blive kåret som årets talent, en præmiecheck på 20.000 kroner og en tur til Torino i Italien med kaffeproducenten Lavazza.

Årets dommerpanel består af Nicolaj Nørregaard fra Kadeau, Anita Klemmensen fra Studenterkilden, Per Thøstesen fra Bistro Boheme og Torsten Vildgaard, som vandt Sol over Gudhjem sidste år.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?