Holger inviterer pensionister til gratis fest med spisning

Holger inviterer pensionister til gratis fest med spisning
Holger Brandt Kofoed spreder igen glæde til nogle af Bornholms ældste borgere. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | NYKER | ABONNENT | 19. MAJ 2022 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | NYKER | ABONNENT
19. MAJ 2022 • 05:30

Nyker Pensionistforening arrangerer ”Holger-fest”, som er sponseret af Holger Brandt Kofoed.

Onsdag den 8. juni samles medlemmerne af Nyker Pensionistforening igen til fest i Nyker Forsamlingshus. Denne fest er dog ikke som alle de øvrige, som foreningen afvikler. Nej, denne fest er sponsoreret og dermed gratis!

Medlem Holger Brandt Kofoed har nemlig - meget generøst - tilbudt foreningens medlemmer en gratis fest, og han har tilmed bestemt både datoen og menuen.

Klokken 18 starter medlemmerne med en velkomstdrink, efterfulgt af en forret bestående af varmrøget laks, hovedretten er lækker oksesteg ”med alt tilbehør”, og man slutter af med is med jordbærsauce til dessert.

Bestyrelsen i pensionistforeningen glæder sig allerede nu over formentlig at kunne slå deltagerrekord, da forhåndstilmeldingerne er yderst positive. Den hidtidige rekord blev i øvrigt sat i april, hvor 47 deltog i en vellykket tur til Ekkodalshuset – hvor endnu et sponsorat fra Holger Brandt Kofoed gjorde, at deltagerbetalingen var yderst rimelig.

Lidt kroner skal medlemmerne dog have op af lommen til Holger-fest, idet drikkelsen er for egen regning, men derefter er der også lagt op til en rigtig dejlig aften i godt selskab blandt foreningens mange medlemmer.

Tilmeldingsfristen er onsdag den 1. juni, så de medlemmer, der endnu ikke har tilmeldt sig til formand Sven-Erik Sørensen, skal skynde sig.

Efter festen kan medlemmerne gå på en velfortjent sommerferie og begynde at glæde sig til næste tur, der finder sted fredag den 19. august, og som denne gang går til Österlen i sydsverige, hvor deltagerne i luksusbus går i ”Morten Svendsens fodspor”, oplyser Nyker Pensionistforening.