Glæde i Klemensker: Endelig bliver foreningshuset færdigt

Glæde i Klemensker: Endelig bliver foreningshuset færdigt
Håndværkerne fra HJB-Byggeforretning er i øjeblikket i gang med at bygge en ny facade ud mod skolegården. Foto: Kjeld Lundbæk
NYHED | ABONNENT | 28. SEP 2023 • 19:00
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
28. SEP 2023 • 19:00

Håndværkerne er i gang på den tidligere folkeskole.

– Vi er glade for, at der endelig sker noget.

Det siger Philip Kjøller, formand for Klemensker Land- og Byforening, i en kommentar til, at håndværkerne er rykket ind på den tidligere Klemensker Skole for at renovere bygning C til brug for byens foreninger.

Foreningshuset er blevet kaldt den uendelige historie, fordi den har stået på i så mange år, hvor brugerne ikke har haft de optimale forhold. Mange ældre mennesker bruger huset, men der har for eksempel ikke været gode handicapforhold og langt til et toilet. Det fortælles, at det har fået nogle ældre til at holde sig væk fra blandt andet den lokalhistoriske forenings populære foredrag.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning