Fra bornholmske pigtrådsbands til Wonderfestiwall

NOTITS | ABONNENT | 26. SEP 2022 • 11:18

Der bliver endnu engang budt på masser af vitaminer til hjernen i folkeuniversitetets nye program for næste sæson, og der kommer ny viden om både bornholmsk oldtid og rytmisk musik. Det oplyser folkeuniversitetet i en pressemeddelelse.

– Vi starter med foredragsrækker om klassisk musik og filosofi, og i løbet af efteråret sætter vi fokus på de forskellige måder at bruge og misbruge historien, som vores samtid er så rig på, siger Jon Madsen, der er formand for Bornholms Folkeuniversitet.

Der vil også blive budt på både kunst og kulturhistorie, og efter nytår skal der stiftes bekendtskab med både 1960'ernes bornholmske pigtrådsbands og Wonderfestiwall, siger han.

Der er over 40 foredrag i sæsonens program, som Kontrapunkt-kendte Mogens Wenzel Andreasen indleder mandag eftermiddag med et foredrag om komponisten Franz Schubert. Allerede på tirsdag flyver Minervas ugle tilbage til de gamle græske filosoffer, og der venter i alt 10 foredrag om filosofi, der slutter i vores egen tid med koblingen mellem tænkning og seksualitet, fremgår det af meddelelsen.

Folkeuniversitetets program fås på øens biblioteker.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning