Fantasier, drømme og vestafrikansk hverdag

Fantasier, drømme og vestafrikansk hverdag
Et billede fra hverdagen i Senegal fra Susanne Stengades udstilling. Eget foto
NOTITS | 20. JUN 2024 • 14:58
Af:
Sarah Thun Madsen
NOTITS
20. JUN 2024 • 14:58

To kunstnere fra hovedstadsområdet udstiller i juli fotos fra vestafrikansk hverdag og surrealistiske tegninger og malerier fra fantasi og drømme på Galleri Snogebæk.

Udstillingen åbner lørdag den 15. juli og slutter fredag d. 21. juli. En af de to kunstnere er Susanne Stengade, som er autodidakt dokumentarfotograf og på udstillingen viser hun fotos fra rejser i Vestafrika.

"Nuet, at fange øjeblikket og livet som det leves, er omdrejningspunktet for hendes fotos i mødet med mennesker og dyr," skriver hun i en pressemeddelelse.

Susanne Stengade rejste med foreningen International Kontakt til Senegal i januar 2024 og via fotos beskrives livet i en hverdag fyldt med farver, glæde, håb og store udfordringer.

Hun udstiller sammen med Michael Rasmussen. Hans værker er udført med akrylmaling, tusch, blyant og farveblyant samt linoleumstryk.

Figurerne er ud af egen fantasi og drømmebilleder.

Figurerne færdes i surrealistiske landskaber og stemninger, og han finder inspirationen i eksperimenterende jazz og rockmusik. Derudover vises keramiske værker.



Maleri af Michael Rasmussen. Eget foto

FÅ ABONNEMENT