Pædagogstuderende malede på væggen

Pædagogstuderende malede på væggen
De studerende og Kunstneren Julie Castmar i gang med det nye vægmaleri. Foto: Pædagoguddannelsen Bornholm
NOTITS | 27. SEP 2024 • 17:15
NOTITS
27. SEP 2024 • 17:15

Studerende på Københavns Professionshøjskoles pædagoguddannelse har i denne uge skabt et vægmaleri på Campus Bornholm.

De pædagogstuderende på Campus Bornholm har sammen med den lokale kunstner Julie Castmar i denne uge skabt et vægmaleri på Campus Bornholm.

Kunstværket er placeret på anden sal i et fællesrum, og det skal danne ramme om et hyggeligt, socialt og fællesskabende studiemiljø for de videregående uddannelser under Københavns Professionshøjskole og Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. De pædagogstuderende har stået for selve udførelsen af vægmaleriet i samarbejde med og under ledelse af Julie Castmar.

Det overordnede tema for vægmaleriet er fællesskabelse, og de studerende på pædagoguddannelsen har interviewet studerende fra de andre videregående uddannelser om tematikken. Det har så været afsæt for den videre idégenereringsproces med det visuelle udtryk.

Der var fernisering torsdag, og de mange fremmødte kunne med et glas bobler i hånden se det nye kunstværk.

– Vi er meget glade for det samarbejde, vi har haft med Julie Castmar, og er utroligt stolte af vores studerende, der har været med til at skabe smukke, æstetiske aftryk i studiemiljøet på campus, fortæller Cilja Bro, der underviser på pædagoguddannelsen, i en pressemeddelelse.



De studerende og Kunstneren Julie Castmar i gang med det nye vægmaleri. Foto: Pædagoguddannelsen Bornholm

FÅ ABONNEMENT