Den gamle sangskat på totalt udsolgt kro

Den gamle sangskat på totalt udsolgt kro
Sara Grabow på vokal og ukulele, Eva Skipper på bas og kor samt Martine Madsen på guitar på Klemens Kro. Foto: Foto: Torben Severinsen / Musikhuzet
NOTITS | 12. MAJ 2024 • 10:20
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
12. MAJ 2024 • 10:20

Musikhuzet i Rønne og den "genopståede" Klemens Kro indledte i 2023 et samarbejde om koncerter, som i første forsøg resulterede i en vellykket og udsolgt koncert med Thomas Buttenschøn.

Lørdag aften samarbejdede parterne om endnu en koncert i den store sal på den totalrenoverede kro i Klemensker. Resultatet var det samme med udsolgt til Sara Grabow og den gamle sangskat.

– Klemens Kro var en perfekt ramme for denne musikalske hyldest til fortiden, og for Musikhuzet, som hele øens regionale spillested, en bekræftelse på, at det giver god mening at holde koncerter udenfor de vante omgivelser ved torvet i Rønne, siger Torben Severinsen fra Musikhuzet.

Sara Grabow tog sammen med Martine Madsen og Eva Skipper publikum med på en nostalgisk rejse gennem deres fortolkninger af nogle af de mest elskede klassikere fra 1930’erne til 1960’erne.

Torben Severinsen fortæller, at der endda var gæster fra Norge, som udelukkende var kommet til Bornholm for at overvære koncerten og havde indlogeret sig på kroen.

Musikhuzet var denne aften også en del af en koncert i Haven i Nexø med KI, som blev holdt i samarbejde med Tunes of Tomorrow og Østersø Jazz.