40-årig dømt: Slog person i hovedet med en skovl

NOTITS | 6. DEC 2022 • 14:39
NOTITS
6. DEC 2022 • 14:39

Tirsdag blev en 40-årig uden fast bopæl dømt i Retten på Bornholm for adskillige forhold, som havde fundet sted på Bornholm og i nærheden af Odense.

Han havde blandt andet i august slået en person i hovedet med en metalskovl, så der kom en større, behandlingskrævende flænge. Han blev derfor dømt for legemsangreb af særlig rå og brutal karakter.

Desuden blev han dømt for i juni at have lagt hindringer for at politiet kunne udføre deres arbejde, hvilket han havde afsluttet med at flygte fra politiet på en cykel.

I Odense havde han i to tilfælde slået folk på både skulder og med flad hånd i ansigtet.

Han stod sigtet for et indbrudstyveri i Aakirkebygrillen, hvor han skulle have brudt to spilleautomater op og stjålet pengene. Men det forhold blev han frikendt for.

Han blev idømt et år og tre måneders fængsel, og han udbad sig betænkningstid. Han har nu 14 dage til at beslutte om han vil modtage eller anke dommen.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning