Team Esbjerg fortsætter vild indbyrdes stime mod NFH

16. OKT 2024 • 20:32SPORT

Team Esbjerg slog NFH stort og har nu vundet 13 indbyrdes kampe i træk.

Det forsvarende mesterhold fra Team Esbjerg har fortsat overhånden i forhold til Nykøbing Falster Håndboldklub.

Onsdag aften vandt Esbjerg med 35-25 på hjemmebane over NFH i en reprise af sidste sæsons DM-finale.

Medregner man alle turneringer, var det 13. gang i træk, at Esbjerg slog NFH i en indbyrdes kamp.

Den seneste NFH-sejr faldt i grundspillet i 2022.

Onsdag kom NFH ellers godt fra start og førte med 7-4, men hjemmeholdet kom tilbage og førte med 14-13 efter en jævnbyrdig første halvleg.

I minutterne efter pausen sørgede Esbjerg for at punktere al spænding godt og grundigt.

Vestjyderne scorede de første seks mål og bragte sig dermed på 20-13.

Det kunne NFH ikke svare tilbage på, og Esbjergs magtdemonstration fortsatte blot.

Føringen nåede første gang op på ti mål ved 28-18, og afstanden var den samme, da de 60 minutter var færdigspillet.

Norske Henny Reistad var nok engang godt spillende for Esbjerg. Hun stod for to scoringer og blev kampens suveræne topscorer.

Med sejren er Team Esbjerg på ti point for seks kampe, mens NFH bliver på otte point.

I onsdagens anden kamp sejrede førerholdet fra Odense uden problemer med 34-23 på udebane mod Sønderjyske.

Dermed er Odense på 12 point for 6 kampe. Også Ikast har maksimumpoint, men for fem spillede kampe.