Størrelsen på tilladte chancer er Brøndbys problem

5. OKT 2024 • 13:22SPORT

Træner Jesper Sørensen er ikke utilfreds med mængden af chancer, holdet giver væk, men størrelsen på dem.

Blandt de syv bedst placerede hold i 3F Superligaen har Brøndby lukket næstflest mål ind. Og senest leverede holdet en skidt indsats i Farum, hvor man tabte 1-4 til FC Nordsjælland.

Det er let at pege på en defensiv, der har lukket syv mål ind i de seneste to ligakampe, som det store problem. Cheftræner Jesper Sørensen erkender da også, at de bageste geledder har været udfordret.

Men det er ikke antallet af chancer til modstanderen, som er problemet ifølge cheftræneren.

- Vi taler om en defensiv, som ikke har hængt så godt sammen på det sidste, men samtidig er vi det hold, der har haft færrest skud mod os, siger han til Brøndbys hjemmeside.

- Problemet har været, at de chancer modstanderen har haft, de har været alt for store. Det er det, der har været vores problem, og det skal vi have løst.

Det skal holdet have styr på til søndag, hvor de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, som også aktuelt fører ligaen, gæster Brøndby Stadion.

Men det bliver ikke med store ændringer eller spektakulære tiltag, bedyrer Jesper Sørensen.

- Vi skal ikke til at gribe ud i den blå luft efter ting, som virker. Vi skal arbejde os ind i det, og så skal vi over tid arbejde os op i tabellen. Det må være målet lige nu, siger han.

Brøndby ligger nummer fem i tabellen med 15 point. FCM topper med 24 point. Der resterer godt halvdelen af grundspillet i Superligaen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT