Bundhold chokerer med 3-0-sejr hos duksen OB

4. OKT 2024 • 22:13SPORT

HB Køge var knivskarpe og slog sensationelt OB med 3-0 på udebane i 1. division.

OB's ubesejrede stime endte fredag med en regulær sensation.

Bundholdet HB Køge kom således til Odense og rejste hjem med en chokerende 3-0-sejr efter en meget skarp præstation.

Sejren er den blot anden i sæsonen til Nicklas Pedersens tropper, efter at man senest vandt bundopgøret mod Roskilde med 2-0.

Målscorerne fra den kamp var på pletten igen fredag, hvor det hele startede efter få minutter, da bundrutinerede Bjørn Paulsen fejlede eklatant og lod Mike Jensen overtage bolden.

Jensen fandt kantspilleren Mohamad Al-Naser, som nemt bragte gæsterne på 1-0 og scorede for anden uge i træk.

Efter godt en halv time blev det 2-0, da teknisk stærke Christian Tue fra distancen udplacerede OB-keeper Viljar Myhra og for alvor gav overraskelsen vind i sejlene.

OB styrede en stor del af spillet og skabte en del chancer, men holdet var ikke ligefrem altdominerende, og derfor var det ikke helt skævt, da gæster lukkede opgøret efter 65 minutter.

Al-Naser strålede med et par snævre driblinger i OB-feltet, inden han satte angriberen Jafar Arias, som øgede til 3-0 og ligesom Al-Naser kom på tavlen for anden uge i træk.

OB fører trods nederlaget stadig med stor luft ned til de nærmeste.

Heriblandt er tredjeplacerede Esbjerg, som tævede B93 med 4-0 på udebane.

Hobro ligger lidt derefter på sjettepladsen efter 4-1 over Roskilde, mens Hillerød og Vendsyssel begge er plantet i midterfeltet efter 2-2 fredag.

Vendsyssel sikrede sit point på et mål efter et hjørnespark efter 95 minutter. Den 21-årige finske keeper Lasse Schulz var gået med frem og sparkede en løs bold og sin seniorkarrieres første mål i nettet.