Real Madrid rejser sig takket være langskudsperler

5. OKT 2024 • 23:06SPORT

Federico Valverde og Vinicius Junior scorede begge fra distancen, da Real Madrid slog Villarreal 2-0.

Real Madrid kom lørdag aften tilbage på sporet efter et par bump på vejen.

Hjemme slog det forsvarende mesterhold således Villarreal 2-0 i en topkamp efter flotte langskudsmål af Federico Valverde og Vinicius Junior.

Dermed revancherede holdet sig for 1-1 i lokalopgøret mod Atlético Madrid og det overraskende 0-1-nederlag hos franske Lille i Champions League i den seneste uges tid.

Noget malurt i bægeret var dog, at både Vinicius Junior og Dani Carvajal udgik med en skade.

Især for den spanske højreback så det alvorligt ud, da han grædende blev båret fra banen i overtiden.

Det var langt fra sprudlende, hvad Real Madrid-stjernerne leverede mod Villarreal, men omvendt var der aldrig for alvor fare på færde og tvivl om resultatet.

Efter en lovende start af gæsterne modtog Valverde efter et lille kvarter bolden fra Luka Modric på et hjørnespark og kanonerede den takket være en lille afretning i netmaskerne til 1-0.

Villarreal var spillemæssigt fint med i det meste af opgøret, men fik aldrig for alvor sat ukrainske Andriy Lunin i Real-buret på store opgaver.

Omvendt leverede Reals mange stjerner heller ikke det helt store. Især Kylian Mbappé virkede slet ikke til at være i gear, efter at han missede kampen mod Atlético med en skade og var indskifter mod Lille.

Vinicius Junior glimtede til gengæld efter 73 minutter, da han gentog Valverdes kunststykke og bragede kuglen i kassen - dog fra et par meter tættere på end uruguayaneren.

Real Madrid har efter sejren ligesom Barcelona 21 point i toppen af La Liga. Ærkerivalen har dog sin kamp mod Alaves søndag eftermiddag til gode.

Villarreal er foreløbigt nummer tre med sine 17 point.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT