Fredericia forpasser mulighed for at hale ind på OB

5. OKT 2024 • 17:02SPORT

Horsens kom tidligt bagud mod Fredericia, men fik vendt kampen på hovedet med to scoringer efter pausen.

Fredericia havde lørdag alle tiders mulighed for at mindske forspringet til OB til kun seks point i toppen af Danmarks næstbedste fodboldrække.

Men holdet, der drømmer om at rykke op i Superligaen, smed en tidlig føring mod AC Horsens og tabte 1-2 på hjemmebane.

Dermed har Fredericia på andenpladsen fortsat ni point op til de ellers suveræne fynboer, der fredag tabte 0-3 til HB Køge.

Med 21 point for 12 kampe har Horsens på fjerdepladsen kun et enkelt op til Fredericia.

Efter en god start i opgøret kom værterne foran efter 16 minutter, hvor Oscar Buch scorede for tredje kamp i streg.

Offensivspilleren opsamlede en løs bold i feltet efter et hjørnespark og fik med et køligt vristspark netmaskerne til at blafre.

Herefter var det gæsterne, der sad mest på bolden med flere gode muligheder til følge.

Derfor var det også et mere retvisende billede af kampen, da Horsens efter godt en times spil fik udlignet.

Horsens havde banket på længe, inden Kwaku Karikari headede bolden i mål fra kort afstand.

Gæsterne fortsatte med at presse på og med godt to minutter tilbage på uret blev kampen vendt på hovedet.

Emil Frederiksen stod for den forløsende scoring ved at kanonere kuglen op i nettaget.

Fredericias målmand fik forinden ikke bokset bolden langt nok væk efter et hjørnespark.