GOG giver mestrene bank og fortsætter optur

5. OKT 2024 • 17:47SPORT

Aalborg var langt fra topniveauet og led sit andet udebanenederlag i træk, da mestrene tabte klart til GOG.

GOG er gået i soloudbrud i toppen af herrernes håndboldliga.

Hjemme i Gudme Hallerne understregede holdet lørdag eftermiddag, at det lige nu er ligaens stærkeste ved at slå Aalborg Håndbolds forsvarende danmarksmestre med 33-27.

Dermed har GOG fortsat maksimumpoint efter seks kampe og har skabt et forspring på fire point til aalborgenserne i tabellen.

Det var Aalborgs anden udebanedukkert i træk efter nederlaget til Mors-Thy i sidste weekend. Uden flere skadede profiler har nordjyderne svært ved at få spillet til at flyde, og holdet lavede igen for mange tekniske fejl.

Før pausen havde gæsterne også svært ved at få fat i defensiven. Letbenede GOG-folk som Hjalte Lykke og Tobias Grøndahl skabte problemer for store Henrik Møllgaard og Simon Hald i det nordjyske forsvar.

Det stod 17-13 til hjemmeholdet efter 30 minutter, som Aalborg-spillerne formentlig gerne vil glemme i en fart.

GOG inviterede rivalerne indenfor med nogle fejl i starten af anden halvleg, men Aalborg udnyttede ikke gaverne.

De gange, mestrene var ved at få kontakt, blev chancen misbrugt eller bolden smidt væk. Normalt farlige Mads Hoxer blev kun sjældent sat i scene og fik lidt usædvanligt slet ikke scoret.

Med knap to minutter tilbage misbrugte Sebastian Barthold en sidste chance for at få kontakt. Helt fri foran mål måtte han se Salah Boutaf levere en stor redning i GOG-målet og fastholde et forspring på fire mål.

Derfra var det ren klappefest for publikum i det sydfynske håndboldmekka. Alexander Blonz og Kasper Kildelund sørgede med to afsluttende scoringer for en komfortabel hjemmesejr.