Randers FC flopper i pokalen: Ryger ud til 3. divisionshold

25. SEP 2024 • 19:01SPORT

Randers FC er som tredje superligahold ude af pokalturneringen. AGF, Viborg og Sønderjyske er videre.

Randers FC er ude af pokalturneringen efter et overraskende 0-1-nederlag til Brabrand fra midten af 3. division.

På trods af udebane og en stribe udskiftninger i startopstillingen var kronjyderne markant favorit til sejren, men Tobias Friis' træffer for Brabrand efter 37 minutter blev opgørets eneste.

Cheftræner Rasmus Bertelsen forsøgte at vende kampen på hovedet ved at smide flere store profiler som Simen Nordli og Norman Campbell i aktion i anden halvleg, men lige lidt hjalp det for pokalvinderen fra 2021.

Randers er det tredje hold fra Superligaen, der ryger ud af årets pokalturnering. Lyngby og Vejle tabte allerede i anden runde til henholdsvis Frem og Brønshøj.

Også Sønderjyske var på hælene i en periode onsdag. Bastian Kruse bragte Ishøj foran 1-0 mod sønderjyderne, men i det opgør hjalp en stribe indskiftede profiler med at undgå exit.

Offensivspillerne Lirim Qamili, Kristall Ingason og Mads Agger kom således alle ind fra bænken og bidrog med hver sin scoring til en 3-2-sejr, der sender Sønderjyske videre til ottendedelsfinalerne.

Også Viborg FF er videre efter besvær. Middelfart, der havde slået OB og Hobro fra 1. division ud i de forgående runder, var foran både 1-0 og 2-1 på hjemmebane, men holdt ikke i mål.

Magnus Westergaard og Isak Jensen kom ind fra bænken og scorede begge efter dødbolde, inden de også nettede i straffesparkskonkurrencen, som Viborg vandt efter blandt andet to redninger af keeper Lucas Lund.

AGF havde lidt nemmere ved sin rutineprægede 2-0-sejr over lokalrivalen VSK Aarhus, som stopper Frederik Tingager og den nye angriber Youssouph Badji sørgede for.

Ud over Badjis træffer på straffespark var der også spilletid til andre nye ansigter som Max Power, Richmond Gyamfi og Kristian Arnstad samt tilbagevendte Mikkel Duelund.

Den svenske keeper Leopold Wahlstedt debuterede desuden mellem AGF's stænger, men måtte efter kun godt et kvarter hjælpes fra banen med en tilsyneladende alvorlig skade.