NFL-stjerne indgår forlig med kvinde efter overgrebsanklager

8. OKT 2024 • 07:59SPORT

Cleveland Browns quarterback Deshaun Watson har indgået endnu et forlig efter anklager om overgreb.

NFL-stjernen Deshaun Watson har indgået endnu et forlig i en sag, hvor en kvinde har anklaget Cleveland Browns-quarterbacken for seksuelle overgreb og vold.

Det oplyser kvindens advokat, Tony Buzbee, i en udtalelse.

- Vi har forløst vores klients krav mod Deshaun Watson. Forliget er fortroligt, lyder det fra Buzbee.

Watsons advokat, Rusty Hardin, bekræfter, at parterne er nået til enighed, skriver ESPN.

Kvinden lagde sag an mod Watson i Harris County i Texas 9. september. Hendes påstand lød, at Watson forgreb sig seksuelt på hende i hendes lejlighed, før de skulle spise en middag sammen i oktober 2020.

Ifølge søgsmålet greb kvinden en tung genstand i selvforsvar efter overgrebet, hvorefter Watson "stormede ud af hendes lejlighed".

Dengang spillede Watson for Houston Texas.

Via sin advokat udsendte Watson herefter en erklæring, der afviste kvindens påstande.

NFL afviste mandag at kommentere forliget.

Watson fik 11 kampes karantæne i 2022, efter at over 20 kvinder stod frem og hævdede, at han havde begået seksuelle overgreb på og udvist grænseoverskridende adfærd mod dem i løbet af en etårig periode fra 2020 til 2021.

Alle kvinderne har på et tidspunkt været massører for Watson.

I Texas bestemte to juryer, at der ikke skulle rejses tiltale. I hans disciplinærsag endte NFL og spillerforeningen, NFL Players Association, med at indgå et forlig om Watsons suspendering, som altså landede på 11 kampe.

Før Watson vendte tilbage til NFL, skulle han betale en bøde på fem millioner dollar - dengang 37 millioner kroner - og gennemgå et behandlingsprogram anbefalet af adfærdseksperter, lød aftalen.

23 af de 24 retssager, der blev anlagt mod Watson, endte med forlig.

Efter de seneste beskyldninger fortsatte Watson med at spille for Cleveland Browns. Han ventes også at være på holdet, som i næste runde møder Philadelphia Eagles.

/ritzau/Reuters/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT