Kriseramte Skjern overrasker med uafgjort i Aalborg

26. OKT 2024 • 18:03SPORT

Skjerns håndboldherrer er på vej tilbage på sporet. Lørdag spillede de 29-29 med Aalborg på udebane.

Skjern var skiftevis foran, bagud og på omgangshøjde ude mod Aalborg, før den uforudsigelige ligakamp lørdag eftermiddag endte 29-29.

Vestjyderne har fået en rærlig start på sæsonen og havde tabt fire af sine fem seneste kampe før mødet med de danske mestre.

Men en vedholdende fysisk indsats og imponerende præstationer af særligt Noah Gaudin og Christoffer Bonde sørgede for pointdeling i det nordjyske.

Aalborg er nummer tre med 13 point og har fire point op til førerholdet GOG, mens Skjern trods det overraskende point stadig roder rundt i bunden med seks point.

Aalborg gik ind til lørdagens møde som storfavorit, og der var lagt op til en lussing efter de første otte minutter, hvor føringen lød på 5-1.

Men gæsterne havde godt fat i landsholdsspilleren Thomas Arnoldsen, og Christoffer Bonde begyndte så småt at tage fra inde i målet.

Skjern åd sig langsomt ind i opgøret og minimerede med Lasse Mikkelsens straffescoring Aalborgs pauseføring til 17-15.

Ofte går det sådan, at det undertippede mandskab går ned med flaget i løbet af anden halvleg, men det var ikke tilfældet i Aalborg.

Tværtimod løb værterne ind i en scoringspause på syv minutter, og det udnyttede Skjern til at bringe sig foran 22-21 og styre mod en stor overraskelse.

Formstærke Marinus Munk var ofte nøglen til at trænge igennem Skjerns defensiv. Den 21-årige back sørgede med to mål på stribe for at bringe Aalborg tilbage i front.

Med otte minutter tilbage viste han igen sin fart og springstyrke og bragede bolden i nettet til 26-24. Men Skjern hang på, og i sidste minut udlignede Gaudin, før Aalborgs mulighed for at afgøre det hele løb ud i sandet.

På Sjælland løb TMS Ringsted samtidig med en sejr på 35-29 over Mors-Thy, mens Sønderjyske besejrede Skanderborg AGF 32-25.