GOG stormer videre med femte ligasejr på stribe

1. OKT 2024 • 21:45SPORT

En god første halvleg lagde grunden til GOG's femte sejr i træk, da Skjern blev besejret på egen bane.

GOG ser ud til at være tilbage på ret kurs efter skuffelserne i sidste sæson.

Sydfynboerne vandt tirsdag aften en potentielt svær udekamp i Skjern med 31-29 og tog sin femte sejr i lige så mange kampe i herrernes håndboldliga.

Efter en sand målfest før pausen skruede GOG ned for effektiviteten i anden halvleg. Men selv om Skjern kom bedre med, kom hjemmeholdet aldrig rigtig tæt på point.

Fra kampens start spillede GOG syv mod seks i angrebet og tilspillede sig på den måde den ene store chance efter den anden.

Skjern-træner Mathias Madsen måtte hurtigt tage timeout for at få styr på fynboernes overtalsspil, men inden der var gået 12 minutter, havde GOG scoret 11 gange og førte 11-6.

I de første 30 minutter fik hjemmeholdet aldrig fat i de letbenede GOG-spillere. Tobias Grøndahl styrede overtallet med stor sikkerhed, og ved pausen førte gæsterne klart med 21-16.

Skjern fik strammet gevaldigt op i defensiven fra anden halvlegs start. Pludselig havde GOG svært ved at få bolden i nettet, spillet hakkede, og vestjyderne åd sig langsomt ind i kampen.

Publikum øjnede en vending, da hjemmeholdet med fem mål i træk fik reduceret til 23-25. Men GOG bevarede roen, scorede på de rigtige tidspunkter og sikrede sig de to point.

Sydfynboerne er eneste hold med maksimumpoint og ligger alene i spidsen af ligaen.

Derimod har Skjern efter sejren over TMS Ringsted i sæsonpremieren kun fået et point i de seneste fire kampe.