Fredericia får CL-klø af Mathias Gidsel og co.

26. SEP 2024 • 20:17SPORT

De danske vicemestre viste sig bedre frem end i de første gruppekampe, men tabte klart til Füchse Berlin.

Fredericias håndboldherrer indkasserede torsdag det tredje nederlag i ligeså mange gruppekampe i Champions League.

På holdets europæiske hjemmebane i Odense tabte de danske vicemestre med 32-38 til tyske Füchse Berlin.

Gæsterne stillede med Mathias Gidsel, der bidrog med syv mål og førte an for den tyske hovedstadsklub. Også Lasse Andersson var med otte mål blandt profilerne hos Berlin.

Fredericia, der har haft en besværlig sæsonstart, viste før pausen stærk moral, da gæsterne begyndte at trække fra midtvejs i første halvleg.

Berlinerne bragte sig foran med 9-5, og de sorte skyer begyndte at trække sig sammen over Fredericia-spillerne, men stille og roligt åd værterne sig tilbage i opgøret.

Mads Kjeldgaard fik udlignet til 14-14 for Fredericia, der endda så ud til at gå til pause med en smal føring, da William Andersson Moberg få sekunder før pausen gjorde det til 17-16.

Med to-tre sekunder tilbage på uret valgte Berlins Lasse Andersson at tyre mod mål fra midterlinjen, og det lykkedes at få bolden bag Sebastian Frandsen i Fredericia-målet til 17-17.

Berlin fik udnyttet pausen bedst, og det tyske hold satte Fredericia under et stort tryk i begyndelsen på anden halvleg. Tre hurtige scoringer gav Berlin et hul på 20-17, og det forspring afgav gæsterne aldrig.

Tempoet i det tyske angrebsspil var højt, og Fredericia-spillerne kom til at hænge efter. Samtidig faldt effektiviteten i de danske afslutninger, hvilket gav en tysk føring på 30-24 med 12 minutter tilbage.

Til trods for nederlaget var der bedre takter hos Fredericia-spillerne end i de to første kampe i Champions Leagues gruppespil, hvor man tabte 19-37 til Sporting og 28-37 til Dinamo Bucuresti.

Næste opgave for Fredericia i Europa er udekampen mod Paris Saint-Germain 9. oktober.