Astralis er færdig i København trods klar oprejsning

26. SEP 2024 • 20:48SPORT

Astralis tabte 1-2 til russiske Spirit i Forum og er færdig ved Blasts efterårsfinale.

Trods en klart forbedret indsats efter en syngende lussing onsdag er det danske e-sportsflagskib Astralis færdig ved Blasts efterårsfinale i København.

1-2 tabte det danske mandskab torsdag til russiske Spirit, der er nummer fire på verdensranglisten og blandt favoritterne i turneringen. Astralis er nummer 17 i verden aktuelt.

Astralis sad meget tungt på begivenhederne på første map, Ancient, og viste med al tydelighed det potentiale, holdet har med sit nuværende setup.

Den nye in-game leader Casper "cadiaN" Møller tog styringen og gjorde meget højlydt og tydeligt udtryk for sin tilfredshed, når der blev sat point på kontoen.

13-3 vandt danskerne i overlegen stil, men på andet map, Dust2, hankede Spirit gevaldigt op i sig selv og leverede en indsats mere som forventet, hvilket resulterede i en 13-5-sejr på mappet.

På tredje map, Mirage, fortsatte russerne med at have momentum, men Astralis vendte 6-9 til 11-9 og var meget tæt på at skabe en stor overraskelse.

I de afgørende momenter var Spirit dog skarpest og tog med 13-11 på mappet også den samlede sejr.

- Indsatsen lover godt. Jeg er meget stolt af gutterne. Men det hårde arbejde er kun lige begyndt, siger Casper "cadiaN" Møller til HLTV med henvisning til sin tiltræden for en uge siden.

Også Falcons og holdets tre danskere blev slået ud torsdag, og Finn "karrigan" Andersen er dermed sidste og eneste dansker, der få lov at opleve Forum med publikum, når de fredag bliver lukket ind til kvartfinalerne.

Andersen spiller for Faze.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT