Eriksen kritiserer United for at mangle kampgejst mod Twente

26. SEP 2024 • 04:52SPORT

Twente ville det mere end Manchester United, og sådan må det ikke være, siger Christian Eriksen.

Christian Eriksen blev både helt og syndebuk for Manchester United, da holdet onsdag aften spillede 1-1 mod hollandske FC Twente i Europa League.

Selv var den danske midtbanespiller mest af alt skuffet over holdets manglende gejst i dets sæsonåbner i Europa League.

Det siger han ifølge det tyske nyhedsbureau dpa til mediet TNT Sports efter kampen.

- Vi er egentlig mest skuffede som hold. Det er klart, at vi gerne ville have fået et bedre resultat, men i sidste ende var det bare slet ikke godt nok.

- Vi har også sagt det nede i omklædningsrummet. Det lignede, at de ville det mere end os, og sådan må det ikke være, siger Christian Eriksen ifølge det tyske nyhedsbureau dpa til TNT Sports.

Danskeren blev selv målscorer for Manchester United, da han klappede til en løs bold i feltet i 35. minut.

Efter 67 minutter tøvede han dog alt for meget og tillod svenske Sam Lammers at hapse bolden og banke den i nettet til slutresultatet.

Fejlen blev kostbar og gør, at United åbnede sin europæiske sæson med et point i stedet for tre. Holdets cheftræner, hollandske Erik ten Hag, kalder det dog en "holdfejl".

- En twentespiller får lov til at drible ned ad banen uden at blive bremset. Sådan et mål må vi ikke give væk, siger træneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Desuden er Uniteds egentlige hovedpine, siger ten Hag, at kampen ikke allerede var blevet lukket med endnu et mål fra Manchester United.

- Vi ser igen, at man er nødt til at kæmpe for det hele vejen. Når man kommer foran med 1-0, er man nødt til at kæmpe videre, kæmpe for mål nummer to. Det er første kamp. Det er vigtigt at få sejren, siger Erik ten Hag.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT