Edmonton blæser Florida af banen og holder liv i Stanley Cup-drøm

16. JUN 2024 • 07:25SPORT

Edmonton slog natten til søndag Florida 8-1 i fjerde kamp af Stanley Cup og holder dermed liv i opgøret.

Drømmen lever for Edmonton Oilers.

Natten til søndag vandt klubben med hele 8-1 over Florida Panthers i NHL-finalen, der er bedre kendt som Stanley Cup.

Den overbevisende sejr kom i kølvandet på tre nederlag i træk, og dermed er der fortsat liv i finaleserien, hvor de to mandskaber spiller bedst af syv kampe.

Florida Panthers havde muligheden for at afgøre mesterskabet i nattens opgør, men blev altså skøjtet over ende af Edmonton Oilers.

Med et mål og tre assist var Connor McDavid flyvende for Edmonton Oilers, og efter sejren var han lettet.

- Vi havde brug for det her, og det føles godt at overleve en dag mere. Nu tager vi til Florida for at prøve at gentage det, siger McDavid ifølge Reuters.

Der er imidlertid langt til mesterskabet, efter at han og holdkammeraterne er nede med 1-3 i kampe. Florida Panthers skal bare bruge én sejr mere for at tage trofæet.

- Vi er helt rolige, og der er ingen panik. Vi er stadig nede i et hul, og der er ingen pres på. Vi skal bare prøve at vinde den næste kamp og fortsætte derfra, siger Connor McDavid.

Med sine tre assist slog han rekord i NHL. Han er nu den spiller, der har lavet flest assist i den fase af sæsonen, der ligger efter grundspillet.

Den næste kamp, hvor Florida Panthers med en sejr på hjemmebane kan vinde hele baduljen, bliver spillet natten til onsdag dansk tid.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU