Hun gætter på, at det fremadrettet bliver mere hot at spare, end det tidligere har været. Hun oplever i hvert fald, at flere i hendes omgangskreds er begyndt at interessere sig for, hvordan de får mest ud af pengene, omend hun ikke kan sige med sikkerhed, om det handler om alder, livssituation eller om det er en generel tendens.
– Det er også det med, at man ikke skal smide mad ud. Det kræver, at man er over sit køleskab, så det ikke bliver for gammelt, men så længe det ikke gør det, er der stort set ikke noget, der ikke kan bruges som fyld i tortillas, på en pizza eller i en tærte.
– I dag har jeg eksempelvis lige købt otte ruller pizzadej for 16 kroner. Det er to kroner stykket, så de ryger i fryseren, og så er det et billigt og lækkert måltid.
Selvom man kan fristes til at tro, at Heidi Marker har adskillige frysere til at stå med alle de gode tilbud, så er det dog langt fra tilfældet, understreger hun.
– Jeg har bare en enkelt skabsfryser. Det skal jeg nøjes med, for man skal også begrænse sig, og hvis man køber så meget, at man skal bruge tre frysere, så bliver det jo også dyrt i strøm. Jeg har bare lige lidt af hvert, så jeg altid kan mikse det og lave forskellige retter.