Selvom det tog lidt tænketid, før de var klar til at tage springet, så blev parret altså enige om, at det var nu, drømmen om at arbejde sammen og forene arbejdstid og privatliv skulle udleves.
– Vi har ikke nogen børn, og vi kunne godt tænke os at lave noget sammen, for som konditor møder man klokken seks om morgenen, og som kok møder jeg ind ved middagstid, og så er jeg hjemme igen omkring midnat, forklarer han.
De to er klar til det, Christina kalder, den udvidede Ikea-test, og de tror på at nøglen til et sjovt liv i restaurationsbranchen er at blande privatlivet med det professionelle, for på den måde kan man få en anden fleksibilitet
– Vi vil gerne have fuldt smæk på i højsæsonen med masser af turister, men vi vil også gerne holde lidt i de lokale, så de stadig kan komme ud og spise. I lavsæsonen kan vi drifte stedet alene, og vi kan lukke ned i januar og holde fri uden at have en masse udgifter. På den måde er det et ret perfekt eventyr at kaste sig ud i.
Han henviser til de høje huslejepriser og det evindelige kundeflow i København, som gør det umuligt at skabe et liv i sæsoner. En anden stor forskel fra restaurationslivet i hovedstaden er også, at man her på Bornholm kan have et tæt samarbejde med leverandører, producenter og samarbejdspartnere. Derfor har de allerede været med Gourmet Bornholm til Book en Mark, hvor de kom i kontakt med mange spændende mennesker, der var klar på at samarbejde.