Egentlig troede Laurids Knage Møller, at han skulle lave pizzaer i en håndterbar størrelse, men nu skal han lave pasta, som folk enten kan tage med sig eller spise på stedet. Sådan kan det gå, når man som ung iværksætter følger de muligheder, der byder sig, og det er præcis, hvad han har gjort.
– Jeg var egentlig taget til København, fordi jeg havde fået en mulighed for at stå et sted og lave mine pizzaer, hvor jeg ikke rigtig skulle betale nogen husleje. Så jeg var taget af sted lige efter jul. Men så opstod den her mulighed, og så kunne jeg se et større potentiale i det her, siger Laurids Knage Møller, som er i gang med at gøre klar til at åbne pastakonceptet Lauv i Gudhjem.
Det er ikke sammenlignet med København, han ser et større potentiale i Gudhjem, men sammenlignet med Snogebæk, hvor han sidste år drev pizzakonceptet Into the Snack, som han altså ville drive videre i hovedstaden.
– Men efter noget snak med Martin Thorborg om forskellige muligheder kom vi ind på den her idé om et pastakoncept. Det er noget, man har set mange steder, men det er ikke noget, som nogen rigtig er slået igennem med, siger Laurids Knage Møller.