Tom glæder sig til at være der hvor kunderne er

Tom glæder sig til at være der hvor kunderne er
Tom Petersen glæder sig til at komme til Snellemark Centret. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 11. SEP 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
11. SEP 2023 • 15:30

Efter fem år i udkanten af Rønne kan Tom Petersen igen snart byde kunder ind i en Bornholms Isenkram i centrum. Håbet er flere besøgende, lyder det.

Den 1. november slår Bornholms Isenkram dørene op for en ny isenkræmmerforretning i Snellemark Centret.

Tom Petersen rykker derved sin isenkræmmerforretning fra sit havemøbelcenter på Industrivej i udkanten af Rønne.

– Det er fem år siden, at vi lukkede i Krystalgade, og siden da har der ikke været nogen lejemål i den rette størrelse. Nu kommer vi ind (i Snellemark Centret red.), og får nogle andre butikker omkring os. Det betyder, at vi kan trække på fælles synergier og forhåbentligt give en bedre indkøbsoplevelse, siger Tom Petersen.

Spændt på at være i centeret

Håbet er helt konkret, at flere slår vejen forbi forretningen, end tilfældet har været på Industrivej.

– Selvom vi har fri parkering, så skal folk stadig nærmest komme i bil. Det er de færreste, der kommer på cykel, og det slipper man for, når den nye forretning åbner, fortæller han og uddyber:

– Når folk kommer her hos os, kommer de for at handle, fordi har et konkret behov. Når man er en strøgbutik, kommer der også folk dumpende forbi, som bare lige skal kigge. Skal du drive dagligvarehandel i dag, er du nødt til at være, hvor kunderne er, lyder det.

Forretningen kommer til at være på første sal i lokalerne ved siden af H&M. Planen er at fortsætte med det samme sortiment, som forretningen allerede er kendt for i dag.

– Men vi skal også skynde os og sige, at vi aldrig har drevet en centerbutik før, så om der kommer justeringer hen ad vejen, skal jeg ikke afvise med det samme, lyder det.