Sådan har Beof undgået dyrere fjernvarme

Sådan har Beof undgået dyrere fjernvarme
NYHED | ABONNENT | 1. OKT 2022 • 10:30
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
1. OKT 2022 • 10:30

Bornholms Energi og Forsyning kan vælge at bruge overskuddet fra salg af strøm på at reducere fjernvarmeprisen. I første omgang har bestyrelsen besluttet at undlade stigninger indtil 1. marts, selvom biomassen, der bruges som brændsel, er steget i pris.

Hos RVV stiger varmetaksten med 19 procent fra 1. oktober på grund af stigende udgifter til træflis, mens Beof onsdag meddelte, at varmetaksterne på resten af øen vil blive holdt i ro vinteren over, indtil 1. marts som minimum. For to uger siden lød det ellers fra Beof, at de stigende udgifter til træflis og anden energi kunne resultere i prisstigninger på 15-20 procent. Meldingen er nu, at prisen – hvis den skulle stige til foråret – ikke vil blive hævet med mere end 10 procent.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her