Ny specialklinik åbner i Nexø

Ny specialklinik åbner i Nexø
Jens Ole Pihl vil etablere en specialklinik i Nexø inden for idræts-og belastningsskader. Han har igennem 20 år opbygget en lignende klinik i Sønderborg, hvor han bor. Privatfoto
NYHED | NEXØ | ABONNENT | 12. AUG 2022 • 15:30

Fysioterapeut Jens Ole Pihl, der er vokset op i Nexø, men som dagligt bor i Sønderborg, vender tilbage til fødeøen for at åbne en klinik i Nexø.

 

Sidst i august åbner bornholmeren Jens Ole Pihl en ny specialklinik i Nexø.

Jens Ole Pihl er fysioterapeut, og han har de seneste 20 år arbejdet med særlige kombinationsbehandlinger, der blandt andet indeholder shockwave, akupunktur og laserbehandlinger.

– Jeg har erfaret, at der på Bornholm ikke udbydes den kombination af fysioterapi og højteknologisk behandling, som jeg har arbejdet med og udviklet igennem 20 år, fortæller han.

Han påpeger, at kombinationsbehandlinger kan gøre, at man nogle gange kan behandle skader over en enkelt uge, og så gentage behandlingen efter 14 til 18 dage og dermed få en stor effekt.

Jens Ole Pihl oplyser, at kombinationsbehandlingen, som han vil tilbyde i Nexø, passer godt til skavanker som rigtig mange mennesker kæmper med i det daglige – det kan være smerter fra hæl og achillessene, hofter, iskias og nerversmerter. Men han tilbyder i klinikken også specialer indenfor urologi, for eksempel når patienterne har problemer med forstørret prostata eller rejsningsproblemer.

Klinikken med navnet Fysioplus vil holde til på Møbelfabrikken, men Jens Ole Pihl vil fortsat have sit klinikarbejdede i Sønderborg, hvor han arbejder sammen med en kollega, og hvor han også bor og har sit daglige liv. Men han glæder sig til at være lidt mere på sin fødeø, og dermed være med til at øge folkesundheden, oplyser han i en pressemeddelelse.