– Nu har vi netop åbnet for sæsonen, så vi kan ikke se endnu, om bornholmerne bliver væk og tror, vi er lukket. Det er ærgerligt, for vi vil jo rigtig gerne nå at sige farvel til bornholmerne på Le Port, siger hun.
Før Gabriela og Kim Jantzen overtog Le Port, var det Jette Jantzen, Kims mor, som drev restauranten. Derfor er det også ekstra specielt at skulle sige farvel til. Både gennem annoncer og sociale medier har de dog forsøgt at vise, at de endnu ikke er lukket.
– Det er nok mest bornholmerne, som tror, at vi er lukket, mens turisterne ikke har hørt noget om det. Men hvis man lejer en sommerbolig herovre eller spørger nogle efter anbefalinger fra lokale, er det jo ikke sikkert, at folk vil anbefale os, hvis de tror, at vi er lukket. Vi ligger jo også lidt væk fra, hvor folk kommer forbi, så man kan heller ikke lige se, at vi har åbent, siger Gabriela Jantzen.
Når ejerparret lukker Le Port, bliver det ikke et farvel til branchen, for de to har planer for en ny frokostrestaurant i stedet for. Og der er flere årsager til, at de vælger at lukke Le Port for at åbne en anden restaurant.
– Det er hårdt at drive en restaurant, og det er blevet sværere at skaffe nok ansatte – specielt kokke. Så hvis vi kun har åbent lidt tidligere på dagen, kan vi stort set klare det selv. Og så bliver vi jo heller ikke yngre, siger Gabriela Jantzen med et grin og tilføjer, at den nye restaurant formentlig også vil blive sæsonbetonet.