Kendt kokkeduo stopper

Kendt kokkeduo stopper
Troels Madsen og Daniel Kruse stopper som forpagtere på Melsted Badehotel. Eget foto
ERHVERV | Tirsdag 22. oktober 2024 • 15:30
ERHVERV | Tirsdag 22. oktober 2024 • 15:30

Daniel Kruse og Troels Madsen stopper efter to sæsoner på Melsted Badehotel, og hotellet er nu på jagt efter en ny forpagter.


Troels Madsen og Daniel Kruse stopper efter to sæsoner som forpagtere af restauranten på Melsted Badehotel.

Det bekræftes af hotellets indehaver.

– Vi er vildt kede af, de stopper. Vi havde håbet på et langt samarbejde. Vi prøvede og de prøvede, men det var bare ikke den rigtige formel til dem, siger Eline Halborg-Bendtsen, der overtog Melsted Badehotel i 2021.

Hun fortæller, at hotellet lukkede ned for sæsonen søndag, men at de to kokke vil være på arbejde under et arrangement på hotellet den 2. november. Derefter er det slut med kokkeduoen, der i forvejen driver gourmetrestauranten Det Røde Pakhus i Rønne, samt en kaffebar samme sted.


Daniel Kruse fortæller at han og Troels Madsen har måttet erkende, at hoteldrift ikke er det optimale. Det handler mest om den daglige rytme i køkkenet, fortæller den prisbelønnede dessertkok.

– Hotelrestaurant er ikke nødvendigvis os. Vi foretrækker at holde vores restauranter åbne fra 12-15 for frokost, efterfulgt af en nedlukning fra 15-18, hvor vi har tid til at koncentrere os om at forberede aftenens menu og spise personalemad og så videre.

På Melsted Badehotel er restauranten åben for gæsterne hele dagen. Det betyder, at køkkenet eksempelvis skal være klar til at servere snacks, vin og kaffe om eftermiddagen.

– Vi kan bedre lide den klassiske restaurantrytme, hvor man har en pause midt på dagen, siger Daniel Kruse.

Snakker med nye navne


Melsted Badehotel genåbner til påske, og nu er hotellets ejer begyndt at lede efter en ny forpagter til hotellet.

Restaurantdrift ikke er en af Eline Halborg-Bendtsens spidskompetencer, og derfor ønsker hun fortsat at lægge den del af driften i professionelle hænder, og de første henvendelser er allerede begyndt at tikke ind.

– Vi er i gang med at snakke med nye forpagtere. Der er nogen, der har meldt sig, fordi vi har et godt sted og i år er blevet kåret som bedste badehotel på Sjælland og øerne, siger Eline Halborg-Bendtsen.

Hun ønsker at fastholde den nuværende model med adgang til restauranten hele dagen.

– Vi synes, det hører det med til konceptet at have en restaurant, der er åben, når man har et badehotel med den beliggenhed og det renommé vi har.



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT