I stedet for at kigge baglæns ser de tre bornholmere nu fremad. Den ekstra tid og opmærksom, som nu er blevet til rådighed, skal bruges på at udvikle Kadeau-restauranterne yderligere.
– Vi vil gerne høste endnu mere international anerkendelse og bevæge os højere op på Michelin-stjerner og World’s 50-listen. Vi har en ambition om at få en tredje stjerne på vores restaurant i København og holde et enormt højt niveau her på Bornholm. Jeg tror også, at Kadeau Bornholm kan få endnu mere opmærksomhed ved, at vores restaurant i København får en tredje stjerne, siger Magnus Kofoed.
Der består også stadig en udfordring i at knække koden til, hvordan man får forretningen til at fungere på Bornholm året rundt. Lige nu mister man for meget i forårs- og efterårssæsonen, forklarer Magnus Kofoed, der har prøvet at analysere sig frem til, hvordan det kan løses.
– Vi skal justere bemandingen og forventningen til det antal gæster, vi får i de perioder. Og så skal vi fortsætte med skalere op i højsæsonen, fordi der er bare et mere købestærkt publikum til det produkt, vi tilbyder i løbet af sommermånederne.
En anden løsning kan være at finde en måde, så man kan tilbyde et produkt, der også kan være interessant for bornholmerne. Som det er nu, er det nemlig hovedsageligt turister, der besøger Kadeau i Sømarken.
– Det kunne sagtens være, at vi i det helt yderste af sæsonen skal tilbyde en menu og et produkt, som koster væsentligt mindre, end det koster for det fulde udtræk, siger Magnus Kofoed, der har en stort håb for fremtiden for restauranten på Bornholm.