Jensen-konflikt: Medarbejdere skal arbejde over

Jensen-konflikt: Medarbejdere skal arbejde over
Arbejdsnedlæggelsen i sidste uge betyder, at de pågældende Jensen-ansatte nu skal arbejde over for at indhente det tabte. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 1. JUN 2023 • 15:39
NYHED | ABONNENT
1. JUN 2023 • 15:39

Jensen-medarbejderne, der i sidste uge nedlagde arbejdet, skal det næste stykke tid, blandt andet i weekenden, arbejde over for at indhente det tabte.

De Jensen-medarbejdere, der i sidste uge valgte at nedlægge arbejdet, kan se frem mod at skulle indhente det tabte med overarbejde det næste stykke tid.

Og det indebærer i første omgang, at nogle af medarbejderne skal møde på arbejde nu på søndag samt grundlovsdag mandag. Det fortæller medarbejdernes tillidsrepræsentant, André Kahlenberg.

– Det er jo sådan, at der er noget, der hedder forsømt tid, når der er lavet en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, og det skal medarbejderne indhente, hvor det driftsmæssigt giver bedst mening, siger tillidsrepræsentanten.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.