Maden pakkes i enten store bakker til plejecentre og kantiner, eller i små portionsbakker til de omkring 220 hjemmeboende pensionister, der modtager mad hver uge.
– Og så er der alle mulige forskellige diæter - der er diabetikere, mad uden fedt, uden gluten, vegansk og folk med tygge- og synkebesvær. Det er der også forskellige grader af, hvor nogen bare får hakket kødet, mens andre får det hele lavet til gratin, forklarer Nina Kragskov.
Maden er den samme, og den superblendede steg indeholder stadig præcis det samme, som den faste rullesteg, der lige nu er i gang med at blive skiveskåret i en stor maskine.
– Så kan alle spise den, og det er en del der vokser. Vi mærker, at de i hjemmeplejen og kommunen har meget mere fokus på tyggebesvær, end man havde for fem-otte år siden.
Midt i det kolde køkken bliver bakkerne sat på transportbånd, hvorefter den atmosfæriske luft erstattes med kuldioxid og nitrogen, når de filmes.
Fremgangsmåden betyder, at den kolde mad kan holde sig i mindst 14 dage, uden at der er tilsat nogen former for "hokus pokus", som Nina Kragskov kalder de konserveringsmidler og e-numre, vi kender fra ingredienslisterne på de ultraforarbejdede fødevarer i supermarkedet.