– Vi laver maden fuldstændig, som du gør derhjemme, og så bliver den kølet ned. Der bliver ikke tilsat noget. Mystikken ligger i pakningen, for det er pakket ligesom det pålæg, du finder i køledisken i supermarkedet, forklarer hun.
Faktisk viser de løbende test af maden, som bliver udført på Steins Laboratoriet i Jylland, at maden kan holde sig i hele 21-25 dage i sin pakning.
– Men det bruger vi ikke til noget. Vi giver maden en holdbarhed på 10-14 dage. Det er det tidsrum, der går fra vi laver den første ret, og indtil borgeren spiser den sidste ret.
Særligt årene fra 2005 til 2015 står tydeligt for Nina Kragskov som år med masser af udvikling, hvor man skulle tænke nyt hele tiden, og hvor der var en god fremdrift.
Siden da har det været mere stabilt og rutinepræget, og da hun i 2017 måtte aflevere en stor del af plejehjemsmaden til de nye små køkkener, kunne det mærkes, at trenden begyndte at gå den anden vej igen - mod varm mad, der er lavet på stedet, hvor det skal indtages.