Havnegrill er solgt – nye ejere varsler stor ændring

Havnegrill er solgt – nye ejere varsler stor ændring
På billedet ses Lenhart Carlsson, Linda Finne, Steffen Finne og mægler Steffen Lorentzen. Foto: Bornholms Erhvervsmægler
NYHED | HASLE | ABONNENT | 27. SEP 2022 • 11:43
NYHED | HASLE | ABONNENT
27. SEP 2022 • 11:43

De nye ejere af Hasle Havnegrill har allerede andre aktier i byens erhvervsliv. De glæder sig til at overtage grillen, som står overfor flere ændringer fra foråret 2023

Fra marts 2023 er der en ny ejer, der bestemmer, hvordan burgeren skal samles på Hasle Havnegrill.

Det er Linda og Steffen Finne, som har budt ind på den klassiske spisebod, som indtil nu har været ejet af Lenhart Carlsson. Han har dog af helbredsmæssige årsager valgt at sælge grillen, som dog fortsætter uændret indtil de nye ejere overtager til marts – det oplyser Bornholms Erhvervsmægler i en pressemeddelelse.

De nye ejere glæder sig til at se, hvad det er for et nyt erhvervseventyr der ligger foran dem, fortæller de til Tidende.

– Vi er vant til lange arbejdsdage, så vi glæder os rigtig meget til at åbne og til at fornemme, hvad det er for et kundegrundlag, der er på havnen, fortæller Linda Finne.

Hun og hendes mand danner allerede parløb på Hasle Feriepark, som de har drevet sammen i 18 sæsoner, men når de overtager havnegrillen varsler de først og fremmest en måneds lukket, så de kan få gjort klar til at åbne med et lignende, men mere strømlinet tilbud.

– Vi kommer til at nedskalere menukortet, for på den måde at blive mere skarpe på de ting, vi laver. Det er vigtigt for os at kunne stå inde for det produkt vi laver hele sæsonen igennem, og derfor vil vi hellere lave lidt færre forskellige ting, fortæller hun.

Holder vinterlukket

Og netop sæsonen er også et nøgleord for de kommende ejeres tilgang til Hasle Havnegrill. Den kommer nemlig til at åbne til april 2023, og så lukker den ned igen i efterårsferien og holder altså vinterlukket.

– Vi kommer ikke til at køre åbent hele året rundt for, at der lige kommer et par få gæster forbi. Vi satser på lange åbningstider henover sommeren, hvor der er mange på havnen om aftenen også, og så kommer vi til at køre weekendåbent torsdag-søndag i yderperioderne – og så vinterlukket, fortæller Linda Finne.

Men selvom der er ændringer på vej i koncept og menukort – og selvfølgelig i åbningstiderne, så kommer man stadig til at kunne få en burger, og det er vigtigt for Linda Finne, at den er god, og at man oplever en god service.

– Vi kommer til at fokusere på kvaliteten, fortæller hun.