Et kig på fremtiden for madvarer

NOTITS | ERHVERV | Søndag 25. juni 2023 • 14:59
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ERHVERV | Søndag 25. juni 2023 • 14:59

I forbindelse med madfestivalen Kulinarisk ø sætter fødevareproducenten Fangst og foreningen Blå Bornholm fokus på bæredygtige fødevarer fra Østersøen og fremtiden for madvarer fra dette havområde. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Målet er at samle fødevareproducenter, fiskere, biologer, ildsjæle, madelskere og andre interesserede for at præsentere, diskutere og opleve de muligheder og udfordringer, der knytter sig til Østersøens kulinariske skatte. Emner som de nuværende udfordringer, fiskebestandenes sundhed, bæredygtig udvikling i havområdet og ikke mindst klimaforandringer vil blive berørt. Der vil også være smagsprøver.

Arrangementet foregår hos Smedjen i Tejn tirsdag klokken 13-14.30. Alle er velkomne til at deltage. heni

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT