Navnet Levertranfabrikken, der er klistret fast i ruderne på restauranten i Allinge, giver ikke umiddelbart associationer til pizza og pasta, og navnet er da også noget, flere gæster kommenterer på, fortæller Jonas Bagger Sørensen.
– Det er primært ældre, der måske synes, det lyder lidt ulækkert. Men så forklarer man det, og så er det okay.
Og når han forklarer navnet, er det med henvisning til den gamle levertranfabrik i Snogebæk, hvor et første pizzeria med samme koncept og navn ligger.
Og der er da også forskel på at drive restaurant i henholdsvis Allinge og Snogebæk.
– Det er lidt to forskellige klienteller. I Snogebæk er det mere børnefamilier, som der selvfølgelig også er her. Men folk spiser generelt senere i Allinge, og så er der også det andet klientel, der bliver hængende lidt længere til drinks og cocktails. Også efter Gæsten har åbnet, siger han med henvisning til sommerens koncerter på Gæstgiveren et stenkast fra restauranten.