Endnu et underskud hos Juhls Minigolf: Det er en positiv historie

Endnu et underskud hos Juhls Minigolf: Det er en positiv historie
NYHED | ABONNENT | 22. APR 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
22. APR 2023 • 05:30

For andet år i træk er der røde tal på bundlinjen hos Juhls Minigolf. Det koster nemlig mange penge at bygge om, men bornholmerne har taget godt imod det.

Tallene ser hårde og ubarmhjertige ud, når de lander i et årsregnskab, men på trods af et underskud på små 150.000 kroner, så går det faktisk helt forrygende hos Juhls Minigolf, fortæller Thomas Juhl Sørensen, som ejer selskabet.

Hvor han i 2021 investerede et stort beløb i selve golfbanerne, så har han sidste år bygget om, så der nu også er industrikøkken og restaurant, og det er faldet i rigtig god jord hos bornholmerne.

– Det går rigtig godt. Vi har travlt og masser af gæster der er glade. Det koster nogle penge at bygge om, men vi synes vi slipper rigtig flot ud af 2022, fortæller han begejstret.

I løbet af sidste år blev nogle gamle baderum nemlig bygget om til industrikøkken og restaurant, og den er blevet taget rigtig godt imod af særligt de bornholmske gæster.

– Rigtig mange - og specielt bornholmerne - har kvitteret med at besøge os og spise i restauranten, forklarer han.

Også turisterne slår dog vejen forbi. Det har han allerede oplevet i både vinterferien og påskeferien, hvor temperaturen har været til den lave side.

– Så er også turisterne taknemlige for at kunne komme et sted hen med noget underholdning og noget godt at spise, hvor man kan tage hele familien med.

Vinteråbent

Stedet er nemlig bygget til at holde vinteråbent i modsætning til Thomas Juhl Sørensens udendørs minigolfbaner ved Østerlars, som holder lukket om vinteren.

– Vi ville gerne lave en vinteraktivitet, for vi synes der mangler noget at lave på Bornholm i de kedelige vintermåneder.

– Og vi oplever virkelig at det er blevet et sted, hvor folk tager hen, spiller minigolf, spiser og hygger sig med familie eller når de har venner på besøg, fortæller han.

Derfor har han også blod på tanden til at investere flere penge i år, så oplevelsen kan blive endnu bedre. Han håber blandt andet på at blive klar til sommer med flere siddepladser udenfor og en hyggelig havegård. Senere på året håber han på at stå klar med bedre faciliteter til julefrokost-sæsonen.

– Vi arbejder selvfølgelig også på, hvordan vi kan udvikle selve kerneproduktet hele tiden - nemlig vores minigolf.

– Og så er der køkkenet, som også skal udvide sig hele tiden, forfines og bygges større, så vi kan få et bedre sortiment og måske takeaway, så der er mange strenge at spille på. Vi regner med, at vi ser på mindre investeringer end de foregående to år.

Han tøver dog ikke med at sige, at det går den helt rigtige vej. Det koster mange penge at bygge, og derfor er han begejstret over at underskuddet ikke er blevet større.

– Det er jo ikke en investering, der lige har tjent sig hjem ugen efter. Det er langsigtet, og vi forventer at vi skal være her i mange år endnu. Så det er en rigtig positiv historie!




FÅ ABONNEMENT