Bofa har under 300 sager i bunken

Bofa har under 300 sager i bunken
Ungdomsboligerne ved Højvangsparken i Rønne har fået etableret en affaldsø, hvor hovedparten af anlægget er nedgravet. En tilsvarende affaldsø finder man oven for Vang. Foto: Torben Østergaard Møller
NYHED | ABONNENT | 23. NOV 2022 • 05:30
NYHED | ABONNENT
23. NOV 2022 • 05:30

Bofa reducerer stille og roligt antallet af sager, hvor husstande skal ændre adgangen til deres affaldsspande. For en god måned siden var der under 400 sager, nu er tallet under 300, oplyser direktøren.

Den 19. oktober fortalte direktør i Bofa Jens Hjul-Nielsen, at af de godt 5.000 husstande, der oprindeligt i slutningen af august fik besked på at ændre adgangsforholdene til deres affaldsspande, så de efterlever Arbejdstilsynets regler, var så mange blevet færdigbehandlet, at der var under 400 tilbage.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her