Stig's Oliven marinerer selv deres oliven, som ankommer i 170 kilos tønder, hvoraf nogle oliven er helt friske og skal modne, hvilket naturligvis kræver lagerplads. Når de er modne nok, bliver de så marineret.
Men med den nye ejendom bliver der også mulighed for at udvikle konceptet i Stig's Oliven, fordi det til forskel fra i lokalerne på havnen er muligt at varme de nye op.
Simikka Larsen har således for nylig uddannet sig til olivenoliesommelier – gennem skoleophold i både Valencia og London – og har et stort ønske om at kunne byde folk inden for til smagninger.
– Om det så skal familier, firmaer eller andre grupper, siger hun.
– Og med tiden kunne jeg godt tænke mig at lave sådan en slags olivenolieskole, hvor man kan lære at smage sig frem til dem, der har fejl. Vi prøver at få folk til at forstå – også i branchen – at meget af den olie, man kan købe, ikke er i orden rent kvalitetsmæssigt. Vi vil gerne lære folk at forstå, hvordan en god olivenolie skal smage.